2018. március archívum

Azok a nemzeti értékek…/ Egy Fideszes törzsszavazó vallomása/

Azok a nemzeti értékek…

/ Egy Fideszes törzsszavazó vallomása/

A közösségi oldalakon most már többször felidéződik – az Index internetes hírportál által 2017 májusában közreadott – „Fidesz törzsszavazó” levele melyben többek között az alábbiak olvashatók:

Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.”

Meg is indokolja ezen hozzáállását;
„Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni.”

Azzal fejezi be írását, hogy „Nem kell baromságokat írni, hiába erőlködtök, akiket meg akarnátok győzni, azok nem olvasnak ilyen simicska-soros szagú cikkeket.”

Tehát, akiket meg akarnak győzni, azok nem olvasnak „simicska-soros szagú” cikkeket. Gyanítom, hogy „azok” semmit sem olvasnak. Csak nézik és hallgatják az éjjel nappal rájuk zúduló, nemzeti mázzal leöntött hamis propagandát. Levélírónk valószínű olvas, bizonyára leginkább az övéi által írottakat. Talán érdekelt is lehet abban hogy Fidesz törzsszavazó maradt. Mint írja ők „a nemzeti értékeket felvállaló” politikusokra szavaznak. Tehát akikre szavaz azok tőle lehetnek korruptak, lophatnak amennyit akarnak mert hát a lopás- azaz az ellopott holmi – náluk „nemzeti értéknek” számít mert ők azt felvállalták.

Arról viszont, hogy mik valójában a nemzeti értékek és kik akarják, avagy akarták „elveszejteni Magyarországot” fogalma sincs. Mert pl. nemzeti érték a föld melynek nagy részét már elosztották az Orbán strómanjai és oligarchái között, elvették a trafikokat a szerencsétlenektől, kisajátították a szövetkezeti vagyont, elherdálták a magánnyugdíj megtakarításokat, az egészségügy és az oktatás fejlesztése helyett a pénzforrásokat stadionok építésére és különböző hazai és külföldi szervezetek támogatására, szavazatvásárlásra fordították. És akár nemzeti érték akár nem, ezt mind felvállalták. Mert ők olyan „felvállalók”. Már rég „elveszejtették az országot”, de levélírónknak és társainak mint „törzsszavazóknak” azért nem holmi „liberális köcsögökre” Teréz anyákra vagy a Pápára, hanem az országveszejtőkre kell szavazniuk.

Ilyenek ők és így vannak eleresztve az Úr 20018. évének március havában.

Kelt 2018. március 25-én.

a
Kategóriák